Hjortefilet | Kr. | 350,- |
Tilbehør: smørstekt rosenkål, pastinakk, småpotet og viltsaus (Allergener: Melk) |
||
Lammestek | Kr. | 270,- |
Tilbehør: aspargesbønner, gulrøtter, fløtegratinerte poteter og lammesjy (Allergener: Melk) |
||
Kalvestek | Kr. | 270,- |
Tilbehør: grønner erter, gulrøtter, broccoli, kokte poteter og fløtesaus (Allergener: Melk) |
||
Reinsdyrstek | Kr. | 315,- |
Tilbehør: rosenkål, gulrøtter, tyttebær, kokte poteter og viltsaus (Allergener: Melk) |
||
Hjortestek | Kr. | 315,- |
Tilbehør: rosenkål, gulrøtter, tyttebær, kokte poteter og viltsaus (Allergener: Melk) |
||
Helstekt ytrefilèt | Kr. | 325,- |
Tilbehør: broccoli, grilltomat, poteter og soppsaus (Allergener: Melk) |
||
Andebryst | Kr. | 325,- |
Tilbehør: glasert småløk, selleri, potetpurè og appelsinsaus (Allergener: Melk, Selleri) |
||
Oksefilèt Provence | Kr. | 325,- |
Tilbehør: stekt champignon, broccoli, grilltomat, slottspoteter og rødvinssaus (Allergener: Melk) |
||
Lammefilèt | Kr. | 325,- |
Tilbehør: honningglaserte rotgrønnsaker, fløtegratinerte poteter og lammesaus (Allergener: Melk, Selleri) |
||
Reinsdyrfilèt | Kr. | 430,- |
Tilbehør: rosenkål, grilltomat, stekt champignon, poteter og sherrysaus | ||
Lammeskanke | Kr. | 290,- |
Tilbehør: stekte grønnsaker, krydret potetpurè og lammesaus (Allergener: Melk, Selleri) |
Ved 2 ganger servering av hovedrett kommer et tillegg på kr. 50,- pr. kuvert.
- Frakt innen Follo – Kr. 200,-
- Frakt innen Oslo – Kr. 350,-
Kort eller kontant betaling ved levering.